Radiohobby.nl
http://radiohobby.nl/

Lezen: de regels
http://radiohobby.nl/viewtopic.php?f=10&t=701
Pagina 1 van 1

Auteur:  Remon [ 11 mei 2007 15:41 ]
Berichttitel:  Lezen: de regels

In deze rubriek kunt u al uw spullen met betrekking tot de radiohobby aanbieden.

Zoekt u juist iets, dan kunt u hier ook een advertentie plaatsen.

Wilt u aub in het onderwerp aangeven of u iets zoekt, of dat u juist iets te koop heeft.

Heeft u het aangebodene verkocht, of heeft u juist gevonden wat u zocht, wilt u dat dan in een reactie in uw onderwerp/advertentie plaatsen, zodat de moderators het bericht kunnen verwijderen. Op deze manier blijft "Vraag & Aanbod" schoon, bij voorbaat dank!

"Vraag & Aanbod" is niet bestemd voor (commerciƫle) handel(aren), voor advertentiemogelijkheden kunt u een email naar de beheerder sturen: info@radiohobby.nl

Advertenties waarin 3 maanden niet is gereageerd worden automatisch verwijderd.

Het staat u vrij om maximaal eens in de 30 dagen te reageren in uw eigen advertentie, zodat deze weer bovenin de lijst komt te staan. Reacties met betrekking tot vragen/opmerkingen van andere leden op uw advertentie, mogen natuurlijk wel ten alle tijden beantwoord worden.

Mocht uw advertentie verlopen zijn en heeft u nog niets gevonden wat u zocht, of hetgeen wat u aanbied nog niet verkocht, dan staat het u ook vrij om opnieuw een advertentie te plaatsen.

Graag in de onderwerpregel vermelden of een item gezocht dan wel aangeboden wordt, en wel gelieve op volgende wijze:
U biedt iets aan: [TK] (te koop)
U zoekt iets: [GEZ] (gezocht)
U wilt iets ruilen: [TR] (te ruil)
U wilt iets gratis aanbieden: [GRATIS]


Graag ook duidelijk in de onderwerpregel aangeven wat u aanbiedt of zoekt. Dus niet [GEZ] Hulp of [TK] Porto, maar bijvoorbeeld [GEZ] Wie kan mijn TK3201 programmeren? of [TK] Motorola MX3000. Op deze wijze brengt u uw advertentie beter onder de aandacht.

Het vermelden van een vraagprijs of richtprijs is verplicht, het moeten bieden of raden van een prijs is niet echt handig. "Bieden vanaf 1 euro" is daarom ook niet toegestaan, dit is geen veilingsite.

Reageer alleen op een advertentie als u daadwerkelijk interesse heeft. Als u geen interesse heeft en het product is elders naar verluidt goedkoper, reageer dan niet, de verkoper heeft daar absoluut geen baat bij.

Linken naar andere sites zoals marktplaats.nl is niet toegestaan.

Eventueel geplaatste foto's mogen maximaal 640 pixels breed en maximaal 800 pixels hoog zijn.

Het aanbieden van diensten is niet toegestaan, het vragen naar diensten wel. Bijvoorbeeld als u iemand zoekt om uw portofoon te programmeren of om een connector te solderen.

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/