Radiohobby.nl

Hét forum over radiocommunicatie!
Het is nu 19 nov 2018 13:03

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 23 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende
Auteur Bericht
 Berichttitel: Thin Client
Ongelezen berichtGeplaatst: 15 maart 2009 22:41 
Offline
Member
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 07 sep 2005 23:04
Berichten: 488
Woonplaats: Almere
Hoi,

Heeft er iemand een adres waar je voor weinig (liefst onder 100 euro)
een thin client kan vinden met xp? liefst ook nog met com poort

Dit omdat de laptop waar ik nu FRN overleden isis,
en een thin client makkelijker weg te zetten is.

Hoeft geen grote HDD te hebben.

Alvast bedankt

_________________
Groeten,

Stephan


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Thin Client
Ongelezen berichtGeplaatst: 15 maart 2009 23:15 
Offline
Member

Geregistreerd: 20 nov 2007 22:34
Berichten: 141
Woonplaats: Veenendaal
Even gezocht op Tweakers.net/V&A: Een Microclient TT micro-PC voor 70 euri (specs). Misschien dat je er wat aan hebt ;-)

Geheugen is overigens uitgebreid tot 256MB (zie advertentie)


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Thin Client
Ongelezen berichtGeplaatst: 15 maart 2009 23:49 
Offline
Member
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 07 sep 2005 23:04
Berichten: 488
Woonplaats: Almere
Staat niet helemaal bij of je er XP op kan installeren.

Volgens mij is dat dagen werk om werkend te krijgen.

_________________
Groeten,

Stephan


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Thin Client
Ongelezen berichtGeplaatst: 16 maart 2009 01:00 
Offline
Member

Geregistreerd: 08 aug 2006 01:01
Berichten: 198
ik draai mijn 2 gateway's op 2 van deze machines, ik gebruik win98

kost een dagje om te installen, ik draai alleen windows, frn, en een remote desktop progje

_________________
k-po pb1000r, Kenwood tk3101, ubz-lj8, mtlogic wt37, cb: maxon 1000, president dipool antenne


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Thin Client
Ongelezen berichtGeplaatst: 16 maart 2009 01:02 
Offline
Site Admin
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 06 sep 2005 18:42
Berichten: 1068
Woonplaats: Vianen
Het makkelijkste lijkt mij toch iets met een harde schijf.

Heb zelf een HP E-PC 40 als "hobby computer". Dat is een Pentium III 1 GHz, 512 MB RAM en 80 GB harde schijf.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Thin Client
Ongelezen berichtGeplaatst: 16 maart 2009 09:49 
Offline
Member

Geregistreerd: 31 mei 2007 15:55
Berichten: 145
Woonplaats: Groningen
Wyse WT3125 Thin client
HP T5700 Thin client

Heb hier zelf een IBM 500 mhz, 384 Mb interngeheugen, 6.5 Gb HD, 10/100 netwerk, verbruik 70-90 Watt en draai met XPPro SP3.
Geen monitor, muis en toetsenbord.
Hier draaid PWD, ACARS, Audio Log, CAT enz op en is nog in een testfase.
Alles wordt geregeld via een 'extern bureaublad' via G-lan switch.
Nadeel: geen usb2 en low-profile pci kaarten.
Heb vorige week met win98 getest, maar heb er toch voor gekozen om met xppro te draaien alleen, al om het bedienings gemak.

_________________
Mijn RX lijst.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Thin Client
Ongelezen berichtGeplaatst: 17 maart 2009 19:11 
Offline
Member

Geregistreerd: 02 dec 2007 17:46
Berichten: 52
Woonplaats: Amersfoort
Windows 2000 is ook een optie.
Dat draait beter op oudere pc's en heeft minder geheugen nodig.

Windows ME kan natuurlijk ook.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Thin Client
Ongelezen berichtGeplaatst: 17 maart 2009 20:46 
Offline
Member

Geregistreerd: 25 apr 2006 21:41
Berichten: 620
cb1gwn schreef:
Windows 2000 is ook een optie.
Dat draait beter op oudere pc's en heeft minder geheugen nodig.

Windows ME kan natuurlijk ook.

Ga dan voor windows 2000.
De functionaliteit van windows XP en de stabiliteit van windows server en de systeem eisen van windows 98.

Ik gebruik het ook voor mijn gateway`s en heeft altijd super gedraait op de meest simpele pc`s.

_________________
Ben ook lid van het RIS!
Radio Interesse Stam van Scouting Nederland
JOTA/JOTI Organisator


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Thin Client
Ongelezen berichtGeplaatst: 17 maart 2009 20:51 
Offline
Member
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 12 jun 2006 13:19
Berichten: 1339
Woonplaats: Almere
Kan FRN Client ook op en Windows CE machine draaien :?:

_________________
Afbeelding
PE2ER.nl - Cookie Strada 48


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Thin Client
Ongelezen berichtGeplaatst: 17 maart 2009 22:41 
Offline
Member

Geregistreerd: 20 nov 2007 22:34
Berichten: 141
Woonplaats: Veenendaal
cb1gwn schreef:
Windows ME kan natuurlijk ook.

Liever W2K dan ME :evil:. Als er iets slecht was, dan was het Windows ME wel... Ben blij dat ik het nooit heb hoeven gebruiken, maar het schijnt zo onstabiel te zijn als de pest.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 23 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2, 3  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 6 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling