Radiohobby.nl

Hét forum over radiocommunicatie!
Het is nu 23 nov 2017 22:27

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 11 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Auteur Bericht
 Berichttitel: Instellingen DMR PI1UTR
Ongelezen berichtGeplaatst: 23 okt 2014 18:58 
Offline
Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 06 sep 2005 20:57
Berichten: 2750
Woonplaats: Woudenberg
Kan iemand me een beetje op weg helpen met de instellingen aub?
De frequentie is 438.3500, nu nog welk slot en welke CC en dan zou het moeten werken toch?
De porto staat op RX only dus zenden is niet van toepassing.
Ik ontvang het relais goed op de porto maar hoor geen audio..

_________________
Groeten,
Gert Jan.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 23 okt 2014 20:15 
Offline
Member
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 16 apr 2012 20:54
Berichten: 209
Woonplaats: Rotterdam
Op deze website heb ik gevonden dat CC1 gebruikt wordt. Ik weet niet veel over DMR, maar volgens mij zijn er maar twee of vier slots, dus daar kom je snel genoeg achter ;)

_________________
Groeten / Kind Regards,

Mose (Spreek uit "Moos" ;), 15 jaar.)


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 23 okt 2014 21:42 
Offline
Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 06 sep 2005 20:57
Berichten: 2750
Woonplaats: Woudenberg
Er zijn er maar twee maar krijg het niet werkend.
Dit weekend druk maar volgende week maar eens mee stoeien.

_________________
Groeten,
Gert Jan.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 23 okt 2014 22:02 
Offline
Member

Geregistreerd: 02 sep 2014 17:03
Berichten: 3
Hallo,

Gert Jan, je moet natuurlijk wel de Talkgroepen er ook in zetten.

Het gaat om TG 1, 2, 8, 9, 22, en de 204 onder tijdslot 1.
En de TG 8, 9, 22 onder tijdslot 2.

Ik hoop dat je hier wat mee kan Gert Jan.

Heel veel suc 6.

Groet van Roberto.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 23 okt 2014 22:12 
Offline
Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 06 sep 2005 20:57
Berichten: 2750
Woonplaats: Woudenberg
Hm, forum werkte even niet meer, nogmaals dan..
Bedankt voor deze info Roberto!!
Ik ben geen zendamateur dus de porto staat op alleen ontvangen, werkt het dan wel?
Zal me zaterdag even verdiepen waar ik dat allemaal kan instellen.
Nogmaals dank!!

_________________
Groeten,
Gert Jan.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 24 okt 2014 17:43 
Offline
Member

Geregistreerd: 02 sep 2014 17:03
Berichten: 3
Hallo,

Gert Jan, je kan gewoon met jou porto meeluisteren.
Met het DMR netwerk op die 438.3500 van Lopik.
Mijn Mob en Porto staat ook op RX only, en ik luister echt mee met het DMR verkeer op zowel 438.2500 van PI1ZOB alsmede op de Repeater van Monchengladbach op de 439.3125.

Maar Gert Jan, zet wel de eerder genoemde Talkgroepen erin anders hoor je echt helemaal niks.


Groet van Roberto.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 24 okt 2014 18:19 
Offline
Member
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 01 jul 2007 10:34
Berichten: 343
Woonplaats: Boornbergum (Fryslân)
@Gertjan

Anders download je hier even een codeplug van alle amateur repeaters, duw hem zoals ie is in je porto en vul je hem daarna aan met je eigen dingen. Heb je ook gelijk alle namen in beeld wie praat.

http://www.dmr-almere.nl/index.php/down ... y/1-hytera

_________________
http://www.hvnieuws.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 25 okt 2014 04:15 
Offline
Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 06 sep 2005 20:57
Berichten: 2750
Woonplaats: Woudenberg
Michel-nl schreef:
@Gertjan

Anders download je hier even een codeplug van alle amateur repeaters, duw hem zoals ie is in je porto en vul je hem daarna aan met je eigen dingen. Heb je ook gelijk alle namen in beeld wie praat.

http://www.dmr-almere.nl/index.php/down ... y/1-hytera

Iedereen bedankt voor de info, mooi dat ik toch mee kan luisteren, vond het al zo raar.
Op die link kan ik geen codeplug vinden voor de PD785G, wel een firmware maar die zoek ik niet, alle files werken niet in mijn software..

_________________
Groeten,
Gert Jan.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 25 okt 2014 07:09 
Offline
Member
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 01 jul 2007 10:34
Berichten: 343
Woonplaats: Boornbergum (Fryslân)
Ah jammer Gertjan. Ik zal later vandaag wel es vragen aan een maat van me of die nog een plug heeft.

_________________
http://www.hvnieuws.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 25 okt 2014 07:16 
Offline
Member
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 01 jul 2007 10:34
Berichten: 343
Woonplaats: Boornbergum (Fryslân)
Anders hier even kijken http://ham-dmr.nl/?page_id=105
Wel even maar de laatste firmware updaten.

_________________
http://www.hvnieuws.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 11 berichten ]  Ga naar pagina 1, 2  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling