Radiohobby.nl

Hét forum over radiocommunicatie!
Het is nu 25 sep 2017 20:45

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]




Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 32 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende
Auteur Bericht
Ongelezen berichtGeplaatst: 25 jan 2014 21:52 
Offline
Member

Geregistreerd: 10 apr 2011 10:12
Berichten: 369
Woonplaats: Miramichi
Gert Jan schreef:
Grasklokje schreef:
De derde frequentie weet ik alleen de hele freq. dus niet de CTCSS.
Alle codes heb ik al doorlopen, en de DCS codes ook.
Dus ik verwacht dat het een User PL is.

Of het is een frequentie waar ze geen enkele toon ingesteld hebben, dus geen CTCSS of DCS.



Nee... Dat had ik al bekeken...
Er blijft maar weinig over....


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 25 jan 2014 23:21 
Offline
Member

Geregistreerd: 28 jul 2006 11:21
Berichten: 677
kwam deze net tegen frequentie en ctcss/dcs detectie.
http://www.ebay.com/itm/XH-560S-Frequen ... 43c41acd4c

_________________
Joeri http://www.pe5jw.nl - http://pe5jw.eigenstart.nl/

typ en schijf fouten mogen zelf vervangen worden door de onderstaande letters en cijfers:
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz1234567890


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 26 jan 2014 01:10 
Offline
Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 06 sep 2005 20:57
Berichten: 2750
Woonplaats: Woudenberg
Grasklokje schreef:
Nee... Dat had ik al bekeken...
Er blijft maar weinig over....

Misschien reverse DCS of 5tvo erop?

_________________
Groeten,
Gert Jan.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 26 jan 2014 01:15 
Offline
Member
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 01 jul 2007 10:34
Berichten: 343
Woonplaats: Boornbergum (Fryslân)
Wat een hoop werk voor wat codes. Als het kanalen zijn waar je op mag werken kan je toch gewoon vragen aan de beheerder van de vergunning? Anders heb je weinig aan deze info toch?

_________________
http://www.hvnieuws.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 26 jan 2014 11:06 
Offline
Member

Geregistreerd: 10 apr 2011 10:12
Berichten: 369
Woonplaats: Miramichi
Het is een bedrijven porto.
Deze is geleend om de freq eruit te bekijken.
Daarna kan ik in porto's van contractanten de freq erin zetten.

De beheerder is dus een groot bedrijf. Degene die de porto's doet is onvindbaar voor ons...
Ook staan ze niet op de totale frequentie lijst van diverse frequentie-verzamelaars.

Het is dus inderdaad even veel werk...
Het betreft hier (op dit moment) dus niet iets op hobby basis.
Dan heb je er inderdaad niet echt veel aan... :mrgreen:


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 26 jan 2014 15:11 
Offline
Member
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 01 jul 2007 10:34
Berichten: 343
Woonplaats: Boornbergum (Fryslân)
Als het dan alleen porto's betreft, kan je de frequentie die je nu hebt gewoon in programmeren en een nieuw tq toewijzen. Alleen zul je dan alle weer opnieuw moeten doen.

_________________
http://www.hvnieuws.nl


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 26 jan 2014 15:28 
Offline
Member

Geregistreerd: 06 nov 2005 14:43
Berichten: 18
Woonplaats: bhd
Je kan ook een scanbankje aanmaken met verschillende tq. Het is even werk maar kom je er wel achter!


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 26 jan 2014 18:36 
Offline
Member

Geregistreerd: 20 jan 2011 15:16
Berichten: 213
Grasklokje schreef:
Het is een bedrijven porto.
Deze is geleend om de freq eruit te bekijken.
Daarna kan ik in porto's van contractanten de freq erin zetten.

Als het een bedrijfsporto is dan heeft het bedrijf waar je dat ding vandaan hebt er ook
een vergunning voor.. Op de vergunning staat de frequentie en het maximaal te gebruiken zendvermogen..


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 26 jan 2014 20:28 
Offline
Member

Geregistreerd: 10 apr 2011 10:12
Berichten: 369
Woonplaats: Miramichi
Klopt! maar weet je hoe het archief eruit ziet bij zo´n bedrijf? :mrgreen:

Verder is alles opgelost nu.
We hebben de frequenties die we moesten hebben.

Daarmee zit mijn taak erop!

Iedereen bedankt voor het meedenken!


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Ongelezen berichtGeplaatst: 26 jan 2014 22:24 
Offline
Member

Geregistreerd: 20 jan 2011 15:16
Berichten: 213
Grasklokje schreef:
Klopt! maar weet je hoe het archief eruit ziet bij zo´n bedrijf? :mrgreen:

Als het Agentschap Telecom voor de deur staat moeten ze hun vergunning direct kunnen overhandigen.
Ik geloof er dus niet zo in dat het archief van dat bedrijf een rommeltje is..
Als dat zo is, en hun boekhouding is net zo, dan zullen ze wel vaak herrie hebben met de belastingdienst...
Maw.. Leuk bedacht.. Maar ik geloof je niet.. :mrgreen:


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 32 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling