Radiohobby.nl

Hét forum over radiocommunicatie!
Het is nu 20 okt 2017 07:14

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Forumregels


Het plaatsen van commerciële websites, spam, reclame, en het vragen of verwijzen naar kopieën van betaalsoftware of zogenaamde cracks en serials is nadrukkelijk NIET toegestaan.



Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 41 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende
Auteur Bericht
 Berichttitel: Re: Motorola gp900
Ongelezen berichtGeplaatst: 12 maart 2012 19:24 
Offline
Member
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 16 nov 2011 15:16
Berichten: 122
Woonplaats: Limburg, baarlo
Denk het ook.
Volgens mij als je F8 op je toetsenbord indrukt tijdens het starten van je pc komt er een menu waar je ook dos kan kiezen. Weet ik niet zeker.

_________________
----
boris


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Motorola gp900
Ongelezen berichtGeplaatst: 12 maart 2012 20:08 
Offline
Member

Geregistreerd: 11 sep 2007 21:29
Berichten: 52
ik heb geen floppy driver gewoon op mijn hd zeten


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Motorola gp900
Ongelezen berichtGeplaatst: 12 maart 2012 22:30 
Offline
Member

Geregistreerd: 11 sep 2007 21:29
Berichten: 52
wie kan mij helpen op een protofoon te programeren ik kom er niet uit in dos
is er ook een ander programan die je niet in dos hoef


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Motorola gp900
Ongelezen berichtGeplaatst: 12 maart 2012 23:27 
Offline
Member

Geregistreerd: 11 sep 2007 21:29
Berichten: 52
het wekt allemaal bedankt :D


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Motorola gp900
Ongelezen berichtGeplaatst: 13 maart 2012 17:24 
Offline
Member

Geregistreerd: 09 mei 2008 13:48
Berichten: 417
Woonplaats: Veenendaal
Heb je geluk.

Via dosbox kun je heel makkelijk je porto naar de haaien helpen. Snellere pc maken op een andere manier gebruik van hun cache geheugen en daar begint je programmeer probleem. Zo kan je soms met een 80386 wel en met een 80486 niet programmeren. Dit staat dus volledig los van je serieel communicatie protocol.

Kijk dus goed uit met zelf programmeren, zonder verstand van zaken. Dan maar een paar euro uitgeven en even laten programmeren of investeren in juiste computersysteem, met goede ribbox en juiste orginele software.

Immitatie crap veroorzaakt veel verdriet, het is maar een tip en doe ermee wat je wilt.

_________________
Er zijn twee type monteurs. Theoretische weten hoe het werkt,maar het werkt nooit. Praktische weten niet hoe het werkt, maar het werkt. Ik ben de combi niks werkt en snap niet waarom.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Motorola gp900
Ongelezen berichtGeplaatst: 13 maart 2012 19:25 
Offline
Member

Geregistreerd: 11 sep 2007 21:29
Berichten: 52
nee via dos
allen nu krijg mijn ferq die ik in wel hebben dan krijg ik dit
Waring : communication with radio failed >request not acked/ naked error retry last comand again


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Motorola gp900
Ongelezen berichtGeplaatst: 13 maart 2012 20:10 
Offline
Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 06 sep 2005 20:57
Berichten: 2750
Woonplaats: Woudenberg
Wat voor computer gebruik je en hoe snel is die?
Probeer ook op dit forum leestekens en hoofdletters te gebruiken waar nodig dat leest wel zo prettig.

_________________
Groeten,
Gert Jan.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Motorola gp900
Ongelezen berichtGeplaatst: 13 maart 2012 22:20 
Offline
Member

Geregistreerd: 10 apr 2011 10:12
Berichten: 369
Woonplaats: Miramichi
Luister...

Ik wil totaal niet lelijk overkomen, maar ik heb vrij in het begin gezegd dat het niet gaat als je met windows systeem werkt. Als het wel werkt heb je inderdaad geluk Ramon...

Luister naar meerdere... En niet naar 1 persoon... Sla niet in de wind en koop gewoon een leuke 386 ofzo... Ik heb er nog wel 1 staan voor je voor een zacht prijsje. (zonder windows en uitsluitend DOS)

Maar zoals Ramon zegt: Als je er niet echt verstand van hebt kun je het beter even uitbesteden.
Voor je het weet kun je die porto's in de vuilnisbak storten...


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Motorola gp900
Ongelezen berichtGeplaatst: 14 maart 2012 19:06 
Offline
Member

Geregistreerd: 11 sep 2007 21:29
Berichten: 52
ik heb er dos op ziten
ik hoef er maar een freq in dat is 152.1125
allen bij over zeten naar mij portofoon krijg ik deze fout meldeing
Waring : Communication With Radio Railed >Request Not ACKed/NAKed Error Retry Last Comand Again


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
 Berichttitel: Re: Motorola gp900
Ongelezen berichtGeplaatst: 14 maart 2012 20:05 
Offline
Moderator
Avatar gebruiker

Geregistreerd: 06 sep 2005 20:57
Berichten: 2750
Woonplaats: Woudenberg
Wederom het verzoek leestekens en hoofdletters te gebruiken, we zitten niet op msn.

_________________
Groeten,
Gert Jan.


Omhoog
 Profiel  
Antwoord met een citaat  
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Plaats een nieuw onderwerp Antwoord op onderwerp  [ 41 berichten ]  Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5  Volgende

Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
cron


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
phpBB.nl Vertaling