Radiohobby.nl
http://radiohobby.nl/

Kenwood TK-3202-E en programmersoftware KPG-87D wil niet
http://radiohobby.nl/viewtopic.php?f=36&t=3587
Pagina 1 van 1

Auteur:  PDJ [ 14 okt 2015 00:12 ]
Berichttitel:  Kenwood TK-3202-E en programmersoftware KPG-87D wil niet

Beste kenners,

Eerst mijn excuses als ik weer een topic open wat misschien al ergens gezegd is kon het namelijk niet vinden.

Ik heb een aantal portofoons de TK-3301 en heb sinds kort 2 TK-3202-E erbij kunnen bemachtigen echter zijn deze niet op de juiste frequentie geprogrammeerd kan er dus niks mee nu :(.

Nu heb ik de software KPG-87D draaien op mijn PC met windows 7 ik heb hem al in compatibiliteitsmodus draaien maar krijg met geen enkele mogelijkheid verbinding met mijn portofoon. Ik heb een data kabel van Maxton RPC-K1 USB. Hij ziet wel dat er een porto aan hangt op com3 maar geeft elke keer aan "Error check radio type"

Heb alle frequenties al geprobeerd. En ook de route Kabel aansluiten porto aan dan software opstarten en dan nog niet werken.

Wat doe ik fout ????

Auteur:  Gert Jan [ 14 okt 2015 12:23 ]
Berichttitel:  Re: Kenwood TK-3202-E en programmersoftware KPG-87D wil niet

Welkom op het forum!
Ik denk dat je pc te snel is voor de software, probeer een oudere pc.

Auteur:  PDJ [ 14 okt 2015 22:49 ]
Berichttitel:  Re: Kenwood TK-3202-E en programmersoftware KPG-87D wil niet

Het lag niet aan mijn computer gelukkig het is gelukt met windows 7.

Ik had de verkeerde softwareversie :( Ik moest de KPG-87DM2 hebben en ik was aan het prutsen met de KPG-87D en ja dat ging dus niet. Uiteindelijk kan ik nu ook mijn TK-3301 tjes weer programmeren ook hier had ik issues mee en is nu ook opgelost.

Toch bedankt voor het mee denken.

Auteur:  debrandweer [ 21 jul 2018 17:41 ]
Berichttitel:  Re: Kenwood TK-3202-E en programmersoftware KPG-87D wil niet

PDJ schreef:
Het lag niet aan mijn computer gelukkig het is gelukt met windows 7.

Ik had de verkeerde softwareversie :( Ik moest de KPG-87DM2 hebben en ik was aan het prutsen met de KPG-87D en ja dat ging dus niet. Uiteindelijk kan ik nu ook mijn TK-3301 tjes weer programmeren ook hier had ik issues mee en is nu ook opgelost.

Toch bedankt voor het mee denken.

Gert Jan schreef:
Welkom op het forum!
Ik denk dat je pc te snel is voor de software, probeer een oudere pc.


waar heb je deze software gevonden, wor dr ook helemaal gek van om de 3202 te programmeren...

Auteur:  Remon [ 21 jul 2018 18:05 ]
Berichttitel:  Re: Kenwood TK-3202-E en programmersoftware KPG-87D wil niet

De software is o.a. hier te koop: https://www.jbe.nl/nl/communicatie/jbe- ... kpg-87-dm2

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/